دستگاه تصفیه آب

آکواپروفیلتر نماینده رسمی محصولات AQUAPRO در ایران

دستگاه تصفیه آب

آکواپروفیلتر نماینده رسمی محصولات AQUAPRO در ایران

تصفیه آب به روش جوشاندن

سه شنبه, ۲۹ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۳۰ ق.ظ

تصفیه آب به روش جوشاندن

نوشته شده توسط: AQUAPROFILTERانتشار یافته در: تصفیه آبتاریخ ایجاد: 2018-07-21تعداد بازدید: 14
جوشاندن یا گرم کردن آب در از بین بردن تمام کلاس های پاتوژن های آب مؤثر است و می تواند به طور موثر در همه آب ها، از جمله آنهایی که کثیف هستند، استفاده شود.
 
تصفیه آب به روش جوشاندن
اگر چه جوشاندن حرارتی ترجیحی برای آب آلوده است، گرمایش به دمای پاستوریزاسیون (60 درجه سانتیگراد) برای ده ها دقیقه بیشترین پاتوژن های آب را تخریب می کند. حتی با حرارت دادن به میزان 55 درجه سانتیگراد برای چند ساعت نشان داده شده است که به طور چشمگیری باعث کاهش پاتوژن های باکتریایی غیر اسپور و همچنین بسیاری از ویروس ها و انگل ها از جمله کریپتوسپوریدیوم پاروم، Giardia lamblia و Entamoeba histolytica می شود.

اگر فکر میکنید آبی که می خواهید بنوشید سالم نیست و یا توسط انگل ها و میکروب ها آلوده شده است، نمی توانید از تصفیه آب چشم پوشی کنید.چراکه بیماری های بسیاری از طریق آب آب آلوده منتقل می شوند. در بسیاری از مکانهایی که میدانید آب تمیز نیست ، مثلا  (بودن در صحرا، نجات یافتن از یک سانحه، یا زندگی در جایی از جهان که آب برای شما تصفیه شده نیست) آخرین چیزی که شما میخواهید اینست که بیمار شوید. در اینجا به بهترین روش برای به دست آوردن آب سالم از طریق جوشاندن آب اشاره میکنیم.

  • آبی که می خواهید تصفیه کنید را داخل یک ظرف بریزید. ظرف را روی اجاق گذاشته و آن را تا بالاترین درجه روشن کنید. وقتی آب جوشید هر باکتری که در آن باشد از بین میرود .بنابراین مطمئن باشید که شما با خوردن آن بیمار نمی شوید.
  • اگر شما در بیابان هستید و احتیاج دارید که آب را تصفیه کنید، آتش روشن کنید و ظرف را روی آن بجوشانید.
  • اگر ظرف ندارید از هر وسیله ای که ضد آتش باشد می توانید استفاده کنید.
  • حباب های تکان خورنده را نگاه کنید. زمانی که حباب ها بالا می آیند نشان دهنده اینست که آب می جوشد. اجازه دهید این حباب ها تا ۵ دقیقه ادامه داشته باشند تا گرما بیشترین تاثیر را روی باکتری های زندگی کننده در آب بگذارد.
  • جوشاندن آب برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ۹۹/۹ درصد هر موجود زنده درون آب را می کشد. همچنین بیشتر مواد شیمیایی را با تبخیر کردن از بین می برد. هر چند، توجه داشته باشید که با جوشیدن آب، مواد جامد، فلزی یا معدنی از بین نمی روند.
  • ظرف را از روی گرما بردارید. هنگام برداشتن ظرف آب دقت کنید. بیشتر از اینکه بتوانید حدس بزنید داغ است.
  • اجازه دهید آب کمی مانده و ته نشین شود. اگر آب جوشانده شما از شیر آب آمده و مطمئن هستید که مواد جامد، فلزی و معدنی در آن نیست، لزومی ندارد این کار را انجام دهید.در غیر این صورت اگر اجازه بدهید آب ته نشین شود، هر چیزی که داخل آب باشد، ته ظرف، ته نشین می شود، شما می توانید از آب تصفیه شده داخل ظرف بنوشید.
 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی